marți, iunie 25, 2024
7.8 C
Longyearbyen

Embassy of Denmark in Romania : Astăzi este Ziua Mondială a Bicicletei! Copenhaga este considerată una dintre cele mai prietenoase capitale ale bicicletelor din lume.

Must read

Astăzi este Ziua Mondială a Bicicletei! Copenhaga este considerată una dintre cele mai prietenoase capitale ale bicicletelor din lume.

Cu semafoare special pentru biciclete, autostrăzi pentru biciclete și poduri pentru biciclete care se ridică deasupra traficului aglomerat și canalelor, Copenhaga este un oraș conceput pentru ciclism. Planificarea urbană inovatoare a fost unul dintre principalele motive pentru care Copenhaga a fost numită anul trecut de către UNESCO #capitalul mondial al arhitecturii. Mergi azi cu bicicleta?

Today is World Bicycle Day!
Copenhagen is considered to be one of the most bike-friendly capitals in the world. With traffic lights specifically for bikes, cycle superhighways, and bike-bridges that rise above the busy traffic and canals, Copenhagen is a city designed for bicycling.
Innovative urban planning was one of the main reasons Copenhagen was appointed #worldcapitalofarchitecture by UNESCO last year.
Are you going cycling today?

: Thomas Høyrup Christensen

 

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article

Descoperă mai multe la Arctica | Polul Nord

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura